Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Introducere

 

Folosirea acestui magazin implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos mentionate.

Va recomandam ca, inainte de a efectua comanda, sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio alta notificare.


Produsele achizitionate la distanta (RETURUL):


1. Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator conform cu articolul mai sus enumerat


2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, etc.


Procedura prin care se va desfasura procesul de retur :


1. dupa completarea formularului de retur din sectiunea "Returnari" in maxim 48 ore veti fi cotactat de un operator al site-ului: www.testermania.ro


2 daca indepliniti conditiile de retur veti fi rugat sa trimiteti produsul prin curier la adresa care va va fii comunicata ( conform aricoulului O.U.G Nr. 34/2014 cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator )


3 dupa ce ati trimis returul prin firma de curierat aleasa de dumneavoastra aveti obligativitatea de a ne informa pe mail : seria awb si firma de curierat prin care ati ales sa faceti livrarea , dupa ce returul a fost receptionat un operator al site-ului va analiza produsul returnat si daca indepliniti conditiile de retur in maxim 14 zile veti primii banii inapoi ( conform legislatiei in vigoare ) sau daca veti fii de acord cu inlocuirea unui nou produs de aceeasi valoare etc...

 

Informatiile de pe site

 

www.testermania.ro nu poate garanta ca informatiile prezentate in acest magazin virtual sunt complete, acestea fiind supuse in permanenta update-urilor, de aceea sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site.

Informatiile produselor de pe site-ul www.testermania.ro sunt preluate de pe site-urile producatorilor sau reprezentantilor marcilor respective.

Depunem toate eforturile ca textele si descrierile produselor, caracteristicile tehnice si imaginile prezentate sa fie in deplina concordanta cu specificatiile producatorilor. 

 

Inregistrarea pe site

 

In momentul in care doriti sa va inregistrati ca membru sau sa achizitionati produse din magazin, se solicita crearea unui cont personal.

La crearea contului veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola.

De asemenea, se vor cere anumite date personale cum ar fi: numele si prenumele, adresa domiciliu, adresa serviciu (daca doriti ca livrarea sa fie la serviciu) si numar de telefon.

In utilizarea magazinului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati aceste informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a datelor personale si a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Tester Mania, numai  in scopul de a confirma comenzile si stocurile, pentru contactarea cumparatorilor spre a-i informa privitor la starea comenzilor speciale, in scopul furnizarii si  facturarii produselor, in scopuri, promotionale si comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii.

 

Securitatea datelor personale

 

La www.testermania.ro, asigurarea securitatii si confidentialitatii informatiilor este prioritara in cadrul serviciilor oferite clientilor.

Informatiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizarii acestui magazin raman STRICT CONFIDENTIALE.

Datele utilizatorilor nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite nimanui.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site, cu exceptia cazului in care acestea sunt solicitate de catre institutii abilitate ale statului.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site sunt pastrate in baza de date a magazinului si sunt protejate prin toate mecanismele de protectie ale sistemului de operare si ale bazei de date (firewall, parole, alte mecanisme de securitate). testermania.ro a luat toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal sunt inregistrate si organizate si securizate conform cerintelor normative in vigoare. Accesul la datele cu caracter personal este limitat si este reglemantat prin politici si proceduri de securitate a informatiei, ce garanteaza faptul ca a datele dumneavoastra nu vor putea fi accesate, preluate sau modificate de catre alte persoane, in afara celor persoanelor autorizate care folosesc aceste date strict in scopul mai sus precizat.

 

Stocarea datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site sunt pastrate numai cu acordul dumneavoastra. Acordul pentru pastrarea datelor cu caracter personal este obtinut prin bifarea optiunii  “sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare” din formularul de inregistrare. Bifand optiunea “sunt de acord….” intelegem ca avem acordul dvs. implicit de pastrare a datelor cu caracter personal.  Informatiile furnizate la inregistrarea pe site sunt pastrate in baza de date atata timp cat doriti sa mentineti contul de utilizator. Astfel, puteti reveni oricand pentru o noua comanda fara a mai fi necesara completarea datelor.

Informatiile colectate sunt accesibile numai personalului  www.testermania.ro cu responsabilitati de administrare a site-ului si sunt pastrate (cu acordul dvs.) pe o perioada nedeterminata in baza de date a sistemului.

Aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor personale din baza de date a magazinului. Pentru exercitarea acestui drept persoana in cauza va  trimite operatorului o cerere, in care solicita stregerea datelor, pe adresa de e-mail: comenzi@testermania.ro.  Cererea va fi solutionata in termen de 48 de ore de la primirea ei.  Stergerea datelor personale se efectueaza in baza procedurilor interne stabilite pentru aceasta actiune.

Tester mania  este inregistrat ca operator de date la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) .

 

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de Tester Mania numai cu acordul dumneavoastra.

Actualizarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor sale. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment, din motive intemeiate si legitime, cu privire la prelucrarea datelor sale personale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In vederea protejarii drepturilor persoanelor, operatorul este obligat sa asigure confidentialitatea prelucrarilor, in sensul ca toate persoanele care au acces la date cu caracter personal nu pot sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia situatiilor in care actioneaza in virtutea unei obligatii legale.

Pentru exercitarea acestor drepturi persoana in cauza va  trimite operatorului o cerere, pe adresa de e-mail: comenzi@testermania.ro in atentia administratorului magazinului virtual.

 

Drepturile Utilizatorului

 

Ca utilizator, la www.testermania.ro, va sunt garantate urmatoarele drepturi, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevazute de Legea nr.677/2001.

-  dreptul la informare

-  dreptul la acces la date

-  dreptul de interventie

-  dreptul de opozitie

-  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

-  dreptul de a se adresa justitiei

-  dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere


Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa

fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si nedesigilat, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile calendaristisce de la retur.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca produs folosit sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Notificarea se va data si se va trimite, de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail, la adresa: comenzi@testermania.ro, in atentia  administratorului magazinului virtual.
Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de catre client direct din depozitul nostru sau al celor livrate direct de personalul nostru catre client.

 

Acceptare informari comerciale

 

La inscrierea in magazin, aveti posibilitatea de a accepta sau nu, printr-o simpla bifa, primirea Newsletter-elor, Promotiilor sau a altor anunturi comerciale.

Bifand optiunea “Da” intelegem ca avem acordul dumneavoastra de a va trimite informarile fara nici un fel de alta notificare.

Puteti oricand sa va dezabonati, prin mutarea bifei pe optiunea Nu din pagina "Contul Meu", sau apasand  optiunea “dezabonare” din corpul  Newsletter-ului.

 

Dispozitii finale

 

www.testermania.ro  isi rezerva dreptul de a actualize in orice moment continutul website-ului www.testermania.ro, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nicio instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia pe site. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.